Alcehmilla logo

dali-tarot

TANFOLYAMOK

 

BENNÜNK ÉLŐ ISTENNŐK

Valóban Istennők laknak a női lélek mélyen?
De még mennyire! Győződj meg róla!
Ha nő vagy, gyere el, hogy magadra ismerj, hogy megerősödj nőiességedben, hogy kiteljesedj, és még több örömöt, szeretetet tudj adni-kapni.
Ha férfi vagy, gyere, ismerj meg bennünket és ezáltal saját női-érző oldaladat! Hogy ne kelljen többé kétségbeesetten összecsapnod a tenyeredet, hogy: - Ki érti ezeket a nőket!
Tehát: mindannyiunkban felismerhetők azok a vonások, amelyeket a görög istennők mutatnak. Ezeket a viselkedési alapmintákat archetípusoknak nevezik.

A 7 görög istennő:

Artemisz: a vadászat istennője, nők, gyermekek gyámolítója, a bátor, a vagány nő.
Pallasz Athéne: a tudás, az ész istennője, az okos nő, a korrekt üzletasszony.
Hesztia: a házitűzhely oltalmazója, a házias nő, a kellemes hangulatok megteremtője.
Héra: Zeusz felesége, a feleség, a stabil háttér. "Minden sikeres férfi mögött egy odaadó asszony áll".
Déméter: földanya, az anyaság istennője, a gondoskodó, a törődő, a pátyolgató.
Perszefoné: a leány, a gyámolításra szoruló, az érzékeny, néha szenvedő, a lélek mélységeit járó.
Afrodité: a szerelem istennője, a szexis, vonzó nő. A csábító, a hódító, a sugárzó, akire oda kell figyelni.

bennünk élő istennők

Mindannyiunkban ott vannak ezek az istennők (archetípusok) - különböző arányban. De vajon a megfelelő időben hozzá tudunk-e jutni a tudásukhoz, energiájukhoz? Lehet, hogy csak emlékeznünk kell rájuk, vagy arra, hogy valamikor hogyan működtettük. De lehet, hogy vannak olyan "istennőink", akik gúzsbakötve várják a szabadulásukat. Hát szabadítsuk ki őket! Tegyük sikeressé és boldoggá magunkat! Hiszen boldogságra születtünk! Ha te nem így érzed, csak azért van, mert nem jól működsz! Tanulj meg helyesen gondolkodni, érezni, és megtalálod a belső békédet, harmóniádat. Átalakul az életed, megváltozik a párkapcsolatod, "megjavul  körülötted a világ".
8 alkalommal (hetente egyszer) 3 órán keresztül hallhatod az istennők meséjét, ráláthatsz a környezetedben lévő istennőkre, és megtanulhatod előhívni önmagadból őket. Különböző játékos gyakorlatokkal segítjük az "Istennőket" megnyilvánulni benned, filmrészleteket nézünk, hogy meglássuk az adott "Istennő" jellegzetes tulajdonságait.

Mit hozz magaddal? A lelkesedésedet, hogy megváltoztatod, örömtelivé teszed az életedet, és valamilyen kényelmes "játszóruhát"!

Szeretettel várom jelentkezésedet:
Gyöngyösi Anna
Tel.: +36 30 19 53 928
E-mail: gyanna37@gmail.com

Desinpix Kft. - Grafika, webdesign, fotó

dali